30 Kasım 2009 Pazartesi

SKY TURK DEYİZ


4-4-2 nin Kasım sayısından sonra SKY TURK'deyiz
Eğer dünya bir tiyatro oynuysa futbol bu oyunun başrolüdür. Ruhunu yeşil sahanın çimlerine gömen,altı pasın içinde şiirsel bir roman yazmaya çalışan bir blog tonischumacher. Futbolun güzelliğini anlatmaya çalışan, sadece günümüzle sınırlı kalmayıp
futbolun tarihi ile de ilgilenen,ayrımcı değil birleştirici olan,saygıyı her zaman ön planda tutan bir blog. 2009 Ağustosunda doğan tonischumacher.blogspot sadece maç analizleri değil,oyuncu istatistikleri ve efsanevi futbolcuları da anlatan yazılar içeriyor. Bunun yanısıra FB-GS rekabetinden Liverpool-Manchester United derbisine kadar geniş bir coğrafya da maçları yorumluyor,olayları analiz ediyor,maç öncesi ve sonrası hem psikolojik hem de sosyolojik etkileri masaya yatırıyor. Bir alman gibi disiplinli,bir fransız gibi romantik ve bir Türk olarak coşkulu,skoru değil futbolu kaleme almak ana prensibi.
Bu satırlarla bizlere olan beğenilerini anlattılar. Teşekkürler Ali ECE,Teşekkürler İlker DURALI,
TEŞEKKÜRLER TOTAL FUTBOL





1 yorum:

  1. Kardeşim,
    Yazdıklarını okudum, gurur duydum. Ellerine sağlık, sana demiştim, acemilik bitiyor; yakında sende profesyonel anlamda yazacaksın. Buna tüm kalbimle inanıyorum.

    YanıtlaSil