2 Ekim 2010 Cumartesi

Tarihin En Kötü Formaları


 Chelsea'nin 1995 yılında giydiği pembe-gri forma. Ruud'un karizmasını çizdiği kesin.


1994 Yılında A.B.D. de düzenlenen dünya kupasında Meksika kalecisi Campos'un giydiği forma. Giydiği formalar gibi renkli bir oyun tarzı vardı meksikalının.

1978 de Coventry oyuncuları acaba gerçekten bu formayı giymekten zevk almışlar mıdır ?

 İngilizler bu konuda oldukça iddalı. 1993 te Norwich oyuncuları maça mı yoksa sahilde dolaşmaya mı gittiklerini bir türlü anlayamamışlardır.

Bir tane de Afrikalılardan. 2002 Dünya kupasında onları görenler yollarını kaybetmiş basketbolcular sanmıştı.


 1992 yılında İngiliz ekibi Hull takımı bir forma siparişi vermiş. Tasarımcı kulüp yöneticilerine 'sembolünüz nedir' diye sormuş, 'kaplan' yanıtını alınca da üzerinde leopar, kaplan misali bir esinlemesi olan bu formaları diktirmiş.

 1993 yılında Aston Villa’nın yeşil, siyah ağırlıklı ve ince kırmızı çizgilerle bezenmiş forması. Daha sonra GS forması giyen Dean Sounders herhalde bu forma yüzünden A.Villa'dan ayrılma kararı aldı.

  1995 yılında Manchester United bu berbat formayı giymiş. Alex Ferguson, "bu formalar yüzünden oyuncularım sahada birbirini tanıyamadı ve yenildik" diyerek, gri renklerle bezeli formayı rafa kaldırtmış


                            1991 yılında Arsenal böyle bir formayı nasıl giymiş hala anlayamadık





1998 Yılında Meksika milli takımının giydiği bu forma da en kötü formalar listesinde yerini aldı. Formadan çok labirent bulmacaya benzeyen bu kumaş meksika takımına ne kadar motivasyon sağlamıştır tartışılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder