19 Ekim 2010 Salı

Ne Değişecek ?


Yaklaşıkon altı ay önce Frank Rijkaard Gs 'a imza attı. Gs yönetimi bir sürprize imza atmıştı. Gerçi yönetimin Rijkaard ile görüştüğü haftalarca basında yazıldı,çizildi. Ancak yine de Rijkaard ile anlaşılması sürpriz sayılabilirdi. O gün taraftarından yöneticisine kadar tüm camia sevinç çığlıkları atıyordu. Ne de olsa Hollandalı futbol efsanesiydi. Bir kaç sezon önce Barcelona ile ŞL'ni kazanmış,bugünkü rüya takımın temellerini atmıştı. Artık Gs için total futbol zamanıydı. Fakat aradan zaman geçti ve bu sezon 8 maçta alınan 4 yenilgi sonrası Gs yönetimi Rijkaard ile yolları ayırmanın planlarını yapıyor.
Onun yerine düşünülen adayların isimleri ise oldukça ilginç. İlginç diyorum çünkü hepsi tanıdık isimler. Kim bunlar ? Lucescu,Fatih TERİM,Hagi,Tugay KERİMOĞLU. Peki şimdi soruyorum  ? Lucescu, Fatih TERİM takımın başına geçsin diye gönderilmedi  mi ? Hemde başarılı olan bir sezonun ardından. Fatih TERİM ile  başarısız olduğu düşünüldüğü için yollar ayrılmadı mı? Hagi için ne demeli. Her iyi futbolcunun, iyi teknik adam olamayacağı Hagi ile kanıtlanmadı mı? Peki Bülent Kaptanı harcadığınız gibi şimdi de Tugay KERİMOĞLU 'nu mu harcamak istiyorsunuz.
Gelen haberler Hakan ŞÜKÜR'ün spotif direktörlük görevini kabul ettiği yönünde. Diyelim ki doğru ve onun liderliğinde de bir de yeni teknik adam getirilecek. Burada önemli olan Hakan ŞÜKÜR'e ne amaçla gidildiği. Yeniden inşa et mi yoksa kurtar bizi mi? Eğer zihniyet ''Kurtar bizi'' ise Hakan ŞÜKÜR de gelse Rijkaard da gitse ne değişecek ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder