13 Ağustos 2011 Cumartesi

TAKVİM ŞAŞTI


Bugün spor sayfalarında Fb'li Niang ve Dia'nın evde alem yaptıklarına dair haber vardı. Başlıkta son derece etkileyici idi.! Başkan Metris'te Onlar Alemde. Fb başkanı cezaevinde, ama futbolcular vur patlasın çal oynasın. Üstelik bir de Niang'ın eşine ne cevap vereceğini de kara kara düşünüyordu takvim spor servisi.
Size ne beyler, size ne. Neyse ki Fb kulübü bir açıklama ile yapılan kutlamanın geçen yıla ait olduğunu açıkladı da Niang'ta eşine cevap vermek zorunda kalmadı.Sahi Niang'ın eşi de oradaymış. Ama her halde bu düzmece haberi fotoğraflayan takvim muhabiri onu orada görememiş.Siz ne kadar çiğ,ne kadar haysiyetsiz,ne kadar karaktersizmişsiniz.
Sevgili Rıvan DİLMEN'in dediği gibi daha düne kadar Aziz YILDIRIM'ı 200 metre öteden görünce önünü ilikleyen bazı şahsına münhasır kişiler bugün Fb ve Fb'lilere vurmak için fırsat kollamayı bir kenara bırakın her türlü iğrençliği yapmaya çalışıyorlar. Bir süredir şikeye dair tape,belge vb delillerden ses seda gelmeyince bugün böyle bir yola başvurmuş halkın gazetesi. Beyler benden size tavsiye eğer deliller konusunda sıkıntı çekiyorsanız baransu denen o adama gidin. Çünkü daha savcının eline geçmemiş deliller eminim onun elinde vardır.Nasıl olsa aynı taraftasınız. Hepinizin amacı Fb'yi dibe vurdurmak. Fb üzerinden rant sağlamak. Ama bir de yanınıza Aziz YILMAZ'ı alın. Onun da 1998 den beri derin bir yarası varmış ki 13 yıldır kuyruğunu altına almış böyle bir günü  beklemiş ortaya çıkmak için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder