30 Ağustos 2010 Pazartesi

Güzel Bir kaç Nokta


Açıkçası Manisa'ya 4 gol atmanın çok fazla bir espirisi yok. Avrupa da PAOK gibi asla Fb nin kalibresinde olmayacak bir takıma elendikten sonra Türkiye'de rakiplerine 4 atsan ne olur,14 atsan ne olur. Takımın marka değerini Manisaya attığın 4 gol değil,Paok'tan yediklerin oluşturuyor. Dün akşam Fb yine yorgun ve ne yapacağını bilmez bir şekilde çıktı. Bazen iyi oynuyor bazen şakın oynuyordu. Manisa son vuruşlarda biraz daha becerikli olsa maçın sonucu çok farklı olabilir ve bugün savaş baltaları bileniyor olurdu.
Ancak dün akşam olumlu noktalar da yok değildi. Önce Aykut KOCAMAN'ı bir kez daha takdir ettim. Sağ bekte Gökhan'ın sakatlığında Bekir'i oynatmak gibi ucuzculuğa kaçmadı. Her türlü hatayı ve riski göze alarak 18 yaşını doldurmamış Okan'ı sahaya sürerek hem altyapıya kayıtsız olmadığını gösterdi hem de formayı hakedenin giyeceği konusunda oyuncularına bir kez daha mesaj vermiş oldu.Okan da hocasının kendisine olan güvenini boşa çıkarmayarak oyuna damgasını vurdu. Sanki yıllardır bu takımda sağbek oynuyormuş gibi mücadele etti. Asist yaptı,çizgiden top çıkardı,ters kademeye girdi. Sanırım Gökhan GÖNÜL de bundan sonra yerinin garanti olmadığını düşünmeye başlayacaktır.

  Son bir söz de Mert için söylemek gerekir. Maçın direkt sonucuna etki edecek öyle kurtarışlar yaptı ki yönetime ben varken ikinci kaleci almaya gerek yok dedi.Fizik olarak iyi durumda ve tedirgin de durmuyor. Isaac'ın vuruşunu ve  Manisa'nın ikinci golünde zamanlaması oldukça iyi idi. Kupa maçlarında yer alır ve Volkan BABACAN gibi yapmayıp her gün kendine bir şeyler katarsa Fb nin on yıl daha kaleci problemi olmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder