18 Haziran 2010 Cuma

Sözün Bitti Yer

Fenerbahçe camiası ve Fenerbahçeliler sözün bittiği yere geldiler. Artık bundan sonra söylenecek hiç bir şey yok. Çünkü ne deseler boş.Yıllarca Aziz YILDIRIM tarafından hep uyutuldular. Tesisleşme ,altyapı,ekonomik güç falan falan. Traftarlar bu uğurda her türlü desteği verdi. Forma,kombine,ve daha neler neler. Gün geldi son dakikada şampiyonluğu kaybettiler(hem de iki kere),gün geldi son 13 yıllık dönemde ezeli rakiplerinin en çok lig ve avrupa şampiyonluklarına şahit oldular. Ama sürekli hep destek,tam destek dediler.
Yaşanan son gelişmeler Fb yönetiminin basiretsizliğini açık seçik olarak ortaya koymaktadır.Türkiye'ye yabancı transferinde çığır açan Aziz YILDIRM ve yönetimi maalesef futbol takımı yönetimi konusunda vasat,yetersiz olduğunu her yıl tekrar tekrar sahneye koymuştur. Başarısız diye gönderdiği hocayı rica minnet,yalvar yakar geri getirmiş,bir önceki yıl ispanyol dedenin inim inim inletmesinden ders almayarak dededen sonra Daum'u da zengin edecek sözleşme imzalamışlardır. Daha sonra da o ağır şartlarla dolu sözleşmeyi feshedecek cesareti de gösterememişlerdir.
Kimse Daum'a kızmasın.Adam hakkını arıyor. Üstüne üstlük hakkını ararken Aykut KOCAMAN'dan yönetime herkese sallıyor. Bir yönetici de sesini çıkaramıyor. Elin almanı tükürüyor,yönetim şükür diyor. Her sene dünya yıldızı diye 3. sınıf topçuları alarak,kovduğu hocayı geri çağırarak,tesis diye taraftarı uyutarak 13 yılda 4 şampiyonluk alarak,ezeli rakibinin avrupa şampiyonu olduğu dönemde sadece bir çeyrek final yaşayarak, nasıl başarılı bir yönetim olur anlamıyorum. Ama asıl hata onlar da değil,kongre üyelerinde.Yıllardır adam gibi muhalefet yapsalardı,her kongrede düzgün,yönetimi zorlayacak bir başkan adayı çıkarsalardı böyle olmazdı. Yazık Fenerbahçe'nin geçen yıllarına.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder