10 Ocak 2011 Pazartesi

Nefes Kesti


Dün akşam oynanan Real Madrid Villareal maçı tam anlamıyla nefesleri kesti. Villareal kaçtı Ronaldo kovaladı,Villareal kaçtı Ronaldo kovaladı. En sonunda yakaladı.
Maça damga vuran 3 kişi vardı. İki iyi bir kötü. Önce iyilerden başlayalım. Tabi ki Ronaldo. Böyle bir oyundan sonra insan verilen 94 milyon euro ya helal olsun diyor. Maça kötü başlayan Madrid te Ronaldo,Mesut ve biraz da Xabi dışında takımı ayakta tutmaya çalışan bir tane oyuncu yoktu sahada.
Özellikle Lass ve Benzema Barnebeu bize fazla geliyor diye sesleniyorlardı. Villareal bu sezon Madrid te ki en iyi misafirdi. Oynadıkları oyunla gerçekten övgüyü hak ettiler. Ancak onlara isyan eden Ronaldo'yu bir türlü durduramadılar. Zaten Ronaldo da pek de tutabilecek bir oyun sergilemedi. Tek başına Villareali yıktı.
İkinci isim Mourinho idi.  Takımın ilk yarıdaki rezalet oyundan son derece mutsuzdu. Ronaldo'nun ilk yarının uzatmalarında attığı golden hemen sonra hakemin düdüğünü beklemeden soyunma odasına gitti. Oyuncularına sizi bekliyorum mesajı veriyordu. İkinci yarı başlamadan hemen önce de sahaya hiç kimse adımını atmadan o kulübedeki yerini almıştı. Bu seferde mesaj netti: Şimdi çıkın ve Real gibi oynayın, ben buradan sizi izliyorum . demek istiyordu. Devre  arasında attığı fırça ve maç içinde yaptığı değişikliklerle bir kez daha maçı kazanmayı bildi.
Son olarak ta hakem. verdiği ve vermediği faullerle, hatalı kararlarla hem oyuncuları,hem teknik direktörleri hem de seyircileri çıldırttı. Bizim hakemlerimizi beğenmeyenler bir de bunları izlesin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder