13 Mart 2010 Cumartesi

Durmak Yok Puan Kaybına Devam


Bir Fenerbahçe klasiği daha izledik.Yine stres,yine kahır,yine eziyet,yine çaresizlik. 100 milyon euroluk takımın haline bak. Futbolda her sonuç vardır tamam ama rakibin futbol ve kazanmak adına hiç bir şey yapmıyorsa o zaman büyük kulüp olarak senin sorumluluk alman ve oraya gelen binlerce seyirciyi futbola doyurman gerekir. Taraftardan başka camiada kimse şampiyonluğa inanmıyor.Dolayısı ile 
 sahada maçı kazanacağına inanan futbolcu da yok. Fb'de hiç bir üretkenlik yok. Gökhan tek başına çabalıyor ileride ama ne yapsın.Ona top gelmiyor ki. Şimdi kimse Alex yok diye pozisyona girilemedi demesin. Antalya maçından önce oynanan 7 maçta Alex vardı , o zaman neden tek bir galibiyet alamadı bu takım. Sorun Alex ve diğer brezilyalıların varlığında. Alex bu takıma büyük hizmetler vermiştir. Ancak artık misyonunu da tamamlamıştır. Bu takımın ihtiyacı olan hedef küçülten değil büyüten bir yönetim, sözleşmesi bittikten sonra emekliliği değil,daha büyük kupaları düşünen avrupa'nın sayılı hocalarından biri, 2 brezilyalı,2 afrikalı ,2 orta avrupalı, 2 de kuzey avrupalı oyunculardır. 
Taraftar her sene görevini ziyadesiyle yerine getiriyor. Peki yönetim her sene yerine getiriyor mu? Yönetimin görevi resmi siteden taraftara emir vermek değildir. Taraftardan her istedikleri yerine getiriliyor, o zaman iyi futbol ve futbolcular seyretmekte taraftarın hakkı.Bakalım her fırsatta istikrardan yana olan Sayın Aziz YILDIRIM sezon sonu şampiyon yapmayan hocayı istikrarlı bir biçimde görevden alacak mı?
Maçı fazla konuşmaya gerek yok. Daha önce söylenenlerden  farklı bir şey söylenmeyecek nasıl olsa. Takım geçen seneki kadar olmasa da yine ruhsuz. Kimse taşın altına elini koymuyor. Son bir söz de Herr Daum'a : Özer'in durumu kritik. Sakatlığı henüz tam olarak geçmemiş. Sen onu oyuna alıyorsun. Ya tekrar daha ciddi biçimde sakatlanırsa ? O zaman nasıl hesap vereceksin. Senin hem Özer'in, hem Fb'nin , hem de Türk futbolunun geleceğini tehlikeye atmaya hakkın yok.

1 yorum:

  1. eger şampiyon olamazsak(takımın umudu yok)Aziz Yıldırım başkanlıgı bırakacak mı?Fenerbahçe taraftarları artık bunu konuşsa.bilica'nın rövaşataları elbet bi biter ama bu adam bitmiyor.

    YanıtlaSil