11 Eylül 2011 Pazar

Aradığınız Imparatore Şu Anda Ulaşılamıyore


İmparator en son Rize yenilgisi ile veda ettiği Olimpiyat stadına yine bir yenilgi ile hem stada hem de Gs a merhaba dedi. Geçen kötü sezonun ardından yapılan flaş transferler Gs taraftarını bu sezona farklı bakmasını sağlamıştı. Bunun yanı sıra ezeli rakiplerinin futbol dışı konularla ilgilenmesi kağıt üzerinde onları bu sezon için favori kılıyordu. Ama hiç bir maç sahada oynanmadan kazanılmıyor.
Bu sezonun flaş başlangıç modasına Gs da uydu. Bjk ve Ts nin puan kayıplarıyla başladığı lige Gs da sıfır puanla başlayarak taraftarını üzdü. Bu kadar büyük umutlarla başlanana sezonun daha ilk haftasında mağlup olmak hem takım hem de taraftarlar açısından büyük bir şok oldu.

Şu bir gerçek ki sahada oyuncuları daha iyi olan değil, takım olarak mücadele eden taraf kazanıyor. Abdullah Hoca hem uzun zamandır takımın başında olması,hem de her sezon başı ufak takviyelerle iskeleti bozmamasının avantajını sonuna kadar kullanıyor. İBB Gs karşısında gerçekten galibiyeti hak edecek bir oyun oynadı. Yardımlaşma, pas organizasyonları,kademe anlayışı gerçekten güzeldi. Konya dan alınan Zayatte ve yılların gelişim gösteremeyen stoperi Can ARAT neredeyse hatasız oynadı. Webo da kalitesini hem attığı golle hem de oynadığı oyunla gösterdi.

Gs ise maalesef sezon başında Liverpool ve Real Madrid maçlarında gösterdiği performanstan oldukça uzaktı. Geçen yıl ki ruhsuzluk yoktu. Herkes iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışıyordu ama takım bütünlüğü bir türlü sağlayamadılar. Melo kalitesini ispat etti. Eminim ilerleyen haftalarda daha iyi olacaktır. Sürekli dikine oynaması Gs için bir avantaj. Hem Selçuk hem de Melo Gs ın dikine oynayan oyuncu sorununa çare olacaktır.

Ancak her ne kadar sürpriz olsa da bu yıl kimse herhangi bir takımın ligi kopartıp gitmesini beklemesin.( Zaten TFF de kimseyi kopartmıyor. Kopmaya çalışan da play-off a takılacak) Bu yıl şampiyonluk yaşamamış kulüpler daha dişli. Üstelik şampiyonluk yaşamış takımlar da henüz hazır değil. Dün Samsun, Manisa'nın oyunları bu sezona renk katacaklarını gösterdi. Ayrıca  Eskişehir ve  İBB bu sezon zirveye rahatça oynayacak bir futbol sergilediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder