18 Mayıs 2010 Salı

Akla Takılan Bir Kaç Soru

Bir sezonun daha sonuna geldik. Ancak özellikle son hafta yaşananlar insanın aklına bazı sorular getiriyor. İşte bunlardan bir kaçı :
1- Aziz YILDIRIM acaba en çok neye üzülmüştür. Şampiyonluğun kaçtığına mı yoksa gecesini gündüzüne katarak,taş üstüne taş koyarak her metresine terini akıttığı ve Fenerbahçe'nin göz bebeği olan stadın yakıldığına mı ?
2- Madem Sayın Aziz YILDIRIM her türlü tezgahı yapıyordu,hakemleri tehdit ediyordu, rakip kalecileri satın alıyordu o zaman niye başkanlığı süresince sadece dört şampiyonluk görebildi ve hiç Türkiye kupası alamadı ?
3-Bu ülkenin kulüp başkanını,futbolcusunu,hakemini,federasyonunu sahtekarlık,eyyamcılık ve şikecilikle suçlayanlar kendilerinden utanıyor mu ?
4- Sayın Adnan POLAT hafta içinde ''Temiz bir lig olmadı'' açıklaması yaptı. Bursaspor şampiyon olunca kirli dediğiniz lig temizlendi mi ve ya ligi kirleten FB'nin şampiyon olması mıydı ?
5-Bursa milletvekili Faruk ÇELİK Trabzon maçını dikkatli izleyeceğim diyerek bu ülkenin şampiyoluklar yaşamış şerefli bir takımını şikecilikle suçladı. Trabzon kalecisi Onur'un onurlu duruşu karşısında hem Trabzon camiasından hem de bir milletvekili olarak Türk halkından özür dileyecek mi ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder